Keressük meg azt a dolgot, ami stabil pont a vállalkozásodban és kezdd el arra felépíteni az online jelenléted.

 

 

Ne várj tovább, mert fogy az időd!

 

mobiltelefon-onlineshop

Ha nem weboldalban, hanem egy egyszerű “egyoldalas”, egytermékes oldalban gondolkodsz, akkor elé egy landing olda. Természetesen ehhez is kellenek a jogszabály által előírt kötelező dolgok. Lényegesen egyszerűbb, de ugyanakkor hatékony megoldás lehet, ha van egy húzó terméked és azt értékesíted. Vagy fel akarod kelteni az igényt és a figyelmet egy konkrét szolgáltatásodra. Használható információ szerzésre, feliratkozásra. Arra is jó, hogy egy hirdetés után a megfelelő helyre irányítsa az érdeklődőidet.

Landing oldal árak

80.000.-Ft-tól

laptop blogoldal gepelo no

Ha blog írásában gondolkodsz vagy úgy szeretnél blogolni, hogy felhívod az olvasóid figyelmét egy általad nyújtott szolgáltatásra vagy néhány termékre, akkor arra is van megoldás. Feliratkozókat gyűjthetsz, értékesíthetsz egy helyen. Nagyobb lélegzetvételű mint a landing oldal, viszont hosszú távon ott tudod tartani az érdeklődők figyelmét és növelni az érdeklődésüket, vásárlási kedvüket. Témától függően visszatérő vásárlókat generálhatsz.

Blog oldal akár értékesítéssel együtt, árak

180.000.-Ft-tól

online-shop

Klasszikus weboldalt szeretnél vagy tudásanyagod, képzésed van, akkor webshopra van szükséged. A termékeket a szokásos módon tudod eladni a webshopodban. A képzéseket meg tudják vásárolni Tőled és online elvégezhetik az oldalad zárt rendszerében. 

Webshop, képzési oldal árak

280.000.-Ft-tól  

Az oldalakat “kulcsra készen” kapod. Megtanítom, hogy hogyan tudod használni, így később az apróbb feladatokat Te is el tudod végezni. Nem kell a kis változtatásokért fizetned, vagy várnod rá, hogy elkészítse valaki.

Van más megoldás is?

Még nem döntöttem

Nézzük meg, hogy milyen lenne az Én weboldalam

Vágjunk bele!

telefonalo no az asztalnal

Még nem sikerült dönteni?

Félsz, hogy sokba kerül és nem váltja be a hozzá fűzött reményeket?

Esetleg többe fog kerülni, mint amennyit keresel vele?

Próbáld ki hogyan működik

és készítsd el a saját oldalad

Bérelj weboldalt 1 vagy több hónapra, kötelezettségektől mentesen és mindent megkapsz hozzá, ami százezrekbe kerülne

Megnézem most

Kérdésed van?

+36501343004