Blog...

Milyen NE legyen a weboldalad?

fekvo ferfi laptoppal az oleben

Nem kell, hogy tökéletes legyen az első pillanattól a honlapod. Az alapvető funkciók meglegyenek, kezdd el működtetni, termeljen, tesztelni kell a weboldalt. Nézni kell a statisztikákat. Ki kell tapasztalni, hogy mit néznek meg az érdeklődők. A képeket, szöveget, terméket cserélgetni kell, de egyszerre csak egyet, hogy látható legyen a különbség.

Nem kell, hogy mindent bele zsúfolj. A boltba sem tudsz egy kamion árut berakni, ha csak egy raklappal fér el. Ha túl sok mindent akarsz megmutatni azzal az ellenkező eredményt éred el. A vásárlók és érdeklődők sokáig nézelődnek a weboldalon, majd vásárlás nélkül tovább kattintanak. Elvesznek a rengetegben.

Nem kell, hogy túl sok kép, díszítő elem legyen benne. Elvonja a figyelmet a weboldal lényeges elemeiről. 

Ne egy hobby informatikussal készíttesd a weboldalad. Lehet, hogy szép lesz, de nem biztos, hogy ismeri azokat a beállításokat, amitől eredményes lesz az oldal. Ezek nélkül olyan az online üzleted, mintha kinyitnád reggel a boltot, bemész, mad magadra zárod és nézegeted a polcon sorakozó rengeteg árut. Fantasztikusan szép és jó termékek, de senki nem fogja tudni, hogy nálad kapható.

 

Ami a legfontosabb, nem teheted meg, hogy ne legyél jelen az interneten. A megélhetésed teszed kockára, ha csak offline a vállalkozásod. Elérhetőnek kell lenned online.

A saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy csak kidobott pénz a szükséges tudás nélkül elkészített weboldal. Az ingyenesen elkészíthető honlapok nem eredményesek vagy sok kiegészítőt kell megvenni hozzá, hogy valóban működjön. Négy weboldalam bukott be, mire rájöttem, hogy jobban árok, ha megfizetek egy szakembert vagy megtanulom hogyan kell jól megcsinálni. Az utóbbit választottam.

Ezért tűztem ki célul, hogy segítsem a hozzám hasonló kisvállalkozásokat használható weboldalhoz jutni, elérhető áron.

Fekete Julianna
Világ életemben értékesítő voltam. Sok területen dolgoztam, rengeteg tapasztalatot szereztem. Azért kezdtem el weboldalkészítéssel foglalkozni, mert egyreinkább az online világ felé tolódik el az életünk. Hol önként, hol kényszerből történik a változás. Az első dolog amivel szembesülnöm kellett, hogy a weboldal igen kis része a webes jelenlétnek. Ahhoz, hogy valóban eredményes legyen a weboldalad, sok feladat előzi meg és később is sok törődést igényel. Szeretnék a segítségedre lenni abban, hogy a láthatatlan de fontos feladatokat levegyem a válladról és a láthatóakat pedig vonzóvá tegyem az ügyfeleid számára.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36501343004