Blog...

Láthatóság

egy no tavcsovel keres valamit

Fizikai univerzumban élünk, ami mérhető, érzékelhető, megtapasztalható, látható. Mi is ebben a közegben létezünk, ezért ránk is érvényesek ezek a szabályok.

Nagyon leegyszerűsítve, ha nem látszol, olyan, mintha nem is léteznél. Ha nem létezel, miért keresnének a vevők?

Fel kell küzdened magad oda, hogy látható legyél. A vásárlóidnak meg kell mutatni, hogy nem csak az üzletben vagy személyesen érnek el. Meg kell találni azokat a kommunikációs vonalakat, ahol eléred őket és hozzászoknak ahhoz, hogy az Interneten keresztül is tudnak vásárolni Tőled, vagy igénybe tudják venni a szolgáltatásodat.

Ez egy folyamat, amin végig kell menned, lépésről lépésre.

Hónapokat vehet igénybe, márka építésnél éveket. Nem jó ha türelmetlen vagy. Ha nem jönnek gyorsan az eredmények, akkor csalódott leszel és elmegy a kedved az egésztől. Tudomásul kell venni, hogy nincs csoda weboldal, ami az első naptól hozza a vásárlókat és onnantól kezdve semmi dolgod. Ilyen még a mesében sincs.

Kitartóan kell dolgozni azon, hogy látható legyél a neten, de érdemes, mert stabilizálja a vállalkozásod és túléled a váratlan helyzteket is.

 

 

Fekete Julianna
Világ életemben értékesítő voltam. Sok területen dolgoztam, rengeteg tapasztalatot szereztem. Azért kezdtem el weboldalkészítéssel foglalkozni, mert egyreinkább az online világ felé tolódik el az életünk. Hol önként, hol kényszerből történik a változás. Az első dolog amivel szembesülnöm kellett, hogy a weboldal igen kis része a webes jelenlétnek. Ahhoz, hogy valóban eredményes legyen a weboldalad, sok feladat előzi meg és később is sok törődést igényel. Szeretnék a segítségedre lenni abban, hogy a láthatatlan de fontos feladatokat levegyem a válladról és a láthatóakat pedig vonzóvá tegyem az ügyfeleid számára.

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36501343004