Gratulálok ahhoz, hogy nyitott vagy és képes vagy hosszú távon gondolkodni

Nem ragadsz bele a jelen problémáiba, megoldást keresel és nem kifogásokat

 

Mindenki el akar adni valamit. Én is . Te is. Különben nem lennénk itt.

De nem mindegy, hogy milyen áron. Nem érzed jól magad, ha olyan dolgot kell megvenned, amit nem értesz vagy nem tudod pontosan mire való.

Ha elolvasod az írásom, akkor kaphatsz némi rálátást arra, hogy nem is olyan nehéz az interneten vállalkozni. Minden vállalkozásnak van olyan tevékenysége, amit át lehet vinni az internetre. Ha nincs, akkor létre kell hozni.

Ez az, amiben tudok Neked megoldásokat mutatni.

Az e-book saját tapasztalataim alapján íródott, nem egy íróasztal mögött ülve osztom az észt és játszom a gurut, nem vagyok önjelölt szakértő.

 

Azt szeretném elérni, hogy a kisvállalkozók ne féljenek az internetes jelenléttől.

Nem bonyolult, mint ahogy sokan szeretnék azt láttatni.

Ahogy a nagyanyám is csinálta a süti receptjeivel. Mindenkinek odaadta aki kérte, dicsérték is, hogy milyen segítőkész, nincsenek titkos receptei, amit még a halálos ágyán sem árulna el senkinek. Pedig mindig kihagyott belőle valami apróságot, amit csak ő tudott. Ezért nem tudták utána csinálni soha. Ezért volt rá szükség minden esküvőn, ezért volt mindig munkája.

Ezeket az apró részleteket szeretném Neked megmutatni. Gyorsan tudod követni majd a változásokat, nem leszel kiszolgáltatott helyzetben.

Soha többé nem kell bezárni az ajtót.

online-kepzes